günlük casual ayakkabı A Gizli Silah

Wiki Article

Taba nitelik giysi modelleri arasında taba deri giysi modellerinden taba rengi süten elbiseye denli dayanıklı çok seçenek bulunmaktadır.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Müft.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve itimatlı görev veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Caba.

Yüz etrafında bucak düz fermuarlı dizaynı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan kılgın bir yararlanma imkanı sağlamlar.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir siparişinde %10 tenzilat, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda yararlı salık allık!

Bu tavır kadın çizme markalarının bir çok okkalı olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına oranlı çizmeler tasarlayan çok sayıda marka

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve emniyetli görev veren satıcılara “Sükselı Satıcı” Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma imkanı sunar hem bile bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar lütufı ile şekildeki kabilinden bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çizin.

Siyah pantolon, yağız gömlek ile taba ayakkabı ve taba tümsekli kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan lafız ettirebilirsiniz.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren sıcak dü tondur. Hazanın adeta habercisi olan bu iki nitelik ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve ciğermeye gidebilirsiniz.

İadeye elverişli olması çoklukla giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli tetik kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi yapılandırmak yürekin üye girişi yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iade başlangıçlatabilirsiniz.

Report this wiki page